grudnia

CBRE Z CZTEREMA NAGRODAMI EUROBUILD AWARDS

W dniu 3 grudnia 2015 roku na Gali Eurobuild Awards firma CBRE została laureatem czterech nagród w kategoriach: Dział Biurowy Roku w Polsce, Dział Handlowy Roku w Polsce, Zarządca Nieruchomości Roku w Polsce oraz Najlepszy Dział Inwestycyjny Roku w Europie Środkowo-Wschodniej.

Gala Eurobuild Awards organizowana od sześciu lat jest jednym z najważniejszych wydarzeń na rynku nieruchomości komercyjnych w Polsce oraz w regionie Europy Środkowo-Wschodniej.Jury Gali składa się
z doświadczonych profesjonalistów rynku, którzy oddają swój głos na kandydatów w ponad 20 kategoriach.

Daniel Bienias, Dyrektor Zarządzający, CBRE w Polsce
Jestem niesamowicie dumny i zadowolony z przyznanych nam nagród. Wszystkie działy firmy
z wielkim zaangażowaniem pracowały żeby osiągnąć ten sukces. Rynek nieruchomości dynamicznie się zmienia, nadrzędnym celem CBRE jest oferowanie naszym klientom rozwiązań, które są dopasowane do ich potrzeb. Uznanie od niezależnego jury w gronie, którego znajdowali się nasi klienci oraz partnerzy biznesowi jest najlepszym potwierdzeniem dla jakości oferowanych przez nas usług. Dziękuję całemu zespołowi za wspólną pracę, gratuluję również wszystkim laureatom nagród Eurobuild Awards i życzę powodzenia w dalszych działaniach!
Daniel Bienias, Dyrektor Zarządzający, CBRE w Polsce