kwietnia

TPA Horwath wybiera MŁYŃSKĄ 12

Firma TPA Horwath zmienia adres swojej poznańskiej siedziby. Najemca zdecydował się na wynajem ponad 1000 mkw. powierzchni biurowej w nowopowstałej inwestycji Młyńska 12 w Poznaniu. Dział Powierzchni Biurowych firmy CBRE doradzał przy procesie negocjacji najmu.

TPA Horwath to wiodąca międzynarodowa grupa konsultingowa świadcząca kompleksowe usługi doradztwa biznesowego. W Polsce należy do grona liderów wśród firm doradczych. Dostarcza swoim klientom - międzynarodowym koncernom oraz dużym przedsiębiorstwom krajowym - efektywne rozwiązania biznesowe z zakresu strategicznego doradztwa podatkowego, transakcyjnego i corporate finance, audytu finansowego, outsourcingu księgowego i administracji płacowej, a także doradztwa personalnego. TPA Horwath posiada wysoką i stabilną pozycję wśród firm doradzających przedsiębiorstwom działającym w sektorze Real Estate & Construction oraz Energy. Pod odrębną marką Horwath HTL dostarcza specjalistyczne usługi doradcze dla hotelarstwa oraz turystyki.

Biuro TPA Horwath będzie mieścić się w nowej inwestycji Młyńska 12.

Jesteśmy świadomi jak ważne jest otoczenie, w jakim na co dzień realizujemy projekty dla naszych klientów. Wybierając lokalizację naszej nowej poznańskiej siedziby, szukaliśmy takiego miejsca, które dzięki zastosowaniu nowoczesnych rozwiązań aranżacyjnych i wyposażenia przestrzeni najwyższej jakości, będzie wspierać efektywność naszych zespołów. Na Młyńskiej 12 udało nam się uzyskać połączenie tradycji z nowoczesnością co doskonale wpisuje się w wartości organizacyjne naszej firmy.
Krzysztof Kaczmarek, Partner Zarządzający TPA Horwath

Młyńska 12 to unikatowy projekt biurowy, który powstał w ramach odrestaurowania kamienicy, zlokalizowanej w centralnej części Poznania. Zabytkowa kamienica oferuje najwyższej jakości przestrzeń biurową z zachowaniem historycznego wyglądu. W projekcie powstały wszelkie udogodnienia dla najemców począwszy od wysokiej jakości zaplecza usługowego, po część poświęconą odnowie biologicznej a także prestiżową część restauracyjną i usługi consierge dla najemców. Zagospodarowana została również część wewnętrznego patio, którego przestrzeń może być wykorzystywana do organizacji wydarzeń kulturalno- rozrywkowych.

Anna Trębicka, Senior Property Negotiator, Dział Powierzchni Biurowych,
Młyńska 12 jest projektem wyjątkowym na mapie Poznania, zrealizowanym na najwyższym poziomie, z dbałością o szczegóły. Jest to odpowiedź na stale rosnące wymagania najemców w kontekście powierzchni biurowej, ściśle powiązanej z wizerunkiem firmy a także postrzeganiem atrakcyjnego biura jako atutu, który przyciąga talenty.
Anna Trębicka, Senior Property Negotiator, Dział Powierzchni Biurowych,